11.1.2010

Inspiraatiota odotellessa

Aamu alkoikin leppoisassa säässä ilmojen lauhduttua (maaseudulla asuminen suorastaan velvoittaa keskusteluun kulloisestakin säätilanteesta, eikö vain:) ) . Viikonlopuksi suunnitellut remonttihommat..ööö...tavallaan jäivät odottamaan taas uuden inspiraation iskemistä...:)

Yli viikon jatkunut pakkanen sai minut ja poikasen pysyttelemään tiiviisti sisätiloissa, eikä monenakaan päivänä liiemmin ulkona liikuttu, ainakaan huvin vuoksi. Liian sisällä olon aiheuttaman orastavan mökkihöperyyden karkoittamiseksi mies päätti kuskata perheensä ulkomaailmaan.Kuten moni muukin blogeissaan, myös minä jaksan ihastella tätä Suomen talvea. Postikorttimaisemia, pilvipoutaa ja kuuran kuorruttamia metsiä. On se vaan niin lumoavaa.
Lauantai menikin sitten mukavasti kyläillessä ja virkistäytyessä sosiaalisista suhteista. Sunnuntaina vain ihasteltiin upeaa keliä ja pärryyteltiin hieman moottorikelkalla, jotta poikanenkin tottuisi moisen menopelin ääneen. Olisi todella ollutkin sääli tuhlata viikonloppu haisevien levyseinien tai kulahtaneen muovimaton kääntämiseen.

Mutta, arki on koittanut ja päivän ohjelmassa on vielä kaupunkireissua sekä illalla kokous. Hyvää työviikkoa meille kaikille ja tervetuloa kaikki Te uudet lukijat !


3 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Taalla olen tottunut siihen, etta vieraittenkin kanssa ensimmainen puheenaihe on aina sää. Norjalaiset puhuvat aina säästä. Ja ainakin nyt paukkupakkasten aikaan oli sää varma puheenaihe joka paikassa.

Marika kirjoitti...

Ensivierailulla olen blogissasi ja minähän ihastuin samantien juttuihisi. Mukava meno täällä, joten tungin samantien lukijaksi :)

Meillä jäätyi pari päivää sitten keittiön vesiputket. Eipäs ole moista tapahtunut muutamaan vuoteen - kunnes nyt kun juuri pääsin kehumasta ettei ole muuten putket jäätyneet! Heti kun sen olin sanonut, oli putket jäässä seuraavana päivänä! Karman laki.. :)

Nyt on onneksi putket taas sulaneet, heti kun paukkupakkasista siirryttiin vähän lauhempaan säähän. Mielenkiinnolla odottelen, että jäätyvätkö uudelleen kun on luvattu kovia pakkasia vielä enemmänkin tälle kuulle.

Siiri kirjoitti...

Tuula, kyllä sää on tosiaan ihan mukava puheenaihe, ainakin helposti pääsee kylillä juttuun :)

Marika- Tervetuloa vaan joukkioon mukaan !

Minulla on myös kokemusta keittiön vesiputkien jäätymisestä, on eräänkerran auton sisätilanlämmittimellä tohotettu yhtä nurkkaa :)

Alakertaremontin yhteydessä uusittiin myös ylös tulevat putket ja ne siirtyivät pois ulkoseinän vierestä, joten niiden ei PERIAATTEESSA pitäisi enää jäätyä... (tämmöisiä ei tosiaan pitäisi sanoa koskaan ääneen) :)