3.1.2010

Varpaat jäässä !

Aamu alkoi mitä ihanammin. Talon nurkkia paukuttaa -23*C pakkanen ja meidän uuni oli sammunut. JIHUU ! Onneksi mies kömpi peiton alta ilman neuvotteluja ja painui pihan poikki pannuhuoneeseen. Me saimme poikasen kanssa tuhista vielä tovin peittojemme alla. Saimme muuten siskon porukoilta joululahjaksi aivan ihanan tuplaleveän täkin, se on aivan mahtavan paksu, lämmin ja raskas. Ja tulee muuten tarpeeseen !

Siitä tulikin mieleeni, että talon ympärys pitäisi lumeta. Lunta on vaan niin vähän paikoitellen, että sitä pitäisi jaksaa kuskata kolalla kauempaa, jotta saataisiin kaikki kivijalka lumettua. Talon eteläpäädyssä kivijalkaa on korkeimmillaan lähes metri ja tietenkin juuri siinä päässä tuuli muovailee lumen aina tuiskupenkaksi omenapuun juurelle niin, että seinustalla nurmikko paistaa. Hyvähän siitä on sitten "raapia"  tuulen tuketta seinustalle. Helekatin rossipohjat ! Kyllä muuten tuulettuu !!


Tämä on ulkoeteisestä, ei meillä sentään sisällä NÄIN kylmä ole ! :)5 kommenttia:

Minsu kirjoitti...

Mitämitämitä? Tervetuloa blogimaailmaan :)

Siiri kirjoitti...

Hehe, joo ÄLÄ MUUTA SANO!! Kaikkee näköjään pitää kokeilla...Katotaan millä intensiviteetillä tätä jaksaa päivitellä, ei oo nimittäin meikäläisen vahvinta lajia nämä tietotekniset jutskat... :)

Minsu kirjoitti...

Mitä vielä! Sähän olet pistänyt pystyyn tosi hienon blogin silleen... ensitujauksessa :) Ainoa, mitä vähän "periaatteellisena ihmisenä" karsastan on tuo kävijälaskuri, joka laskee jokaisen sivulatauksen yhdeksi käynniksi. Mäkin olen tähän nyt tällä kertaa saanut jo kolme käynyttä aikaiseksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos :) !Joo, huomasin saman ja yritin muuttaa sitä, että se laskisi vain jokaisen uuden kävijän, mutta en nyt sitten osaakaan muuttaa sitä. Hmm..pitänee tutkia vielä jossain välissä tarkemmin.
-Siiri

Marika kirjoitti...

Hihih, meillä on ulkoeteisessä ollut aivan täsmälleen samannäköiset ikkunat! =D