2.5.2010

Vappu oli ja meni

Vappu meni, ainakin täällä itäisessä Suomessa, vaihtelevan kosteassa säässä. Vapun aattona MLL:n perhekahvilassa kävimme vappunaamiaisissa ja munkin syönnissä. Lapsille oli järjestetty mm. ongintaa ja ilmapalloja. Paljon ilmapalloja. Palloja puhkesi tosin siihen tahtiin, että parin tunnin jälkeen kävelin suurinpiirtein kädet korvilla odottaen seuraavaan pamausta. Olen aika hermoheikko noiden pallojen kanssa :D Mutta hei, kivaa oli silti!

Illalla väkersin pizzaa ja sitä nautiskeltiin espanjalaisen punaviinin kera, kun saatiin poikanen unille. Menojalkaa ei vipattanut ja ilta sujuikin rauhallisesti kaksistaan. Poikanen on nukkunut nyt pari viikkoa omassa huoneessaan ja viihtyy mainiosti. Siirto kävi täysin kivuttomasti :) 


Eilen kävimme vappulounaalla suuremmalla porukalla ja virkistäydyimme sosiaalisista suhteista.

 Tänään olisi ollut tarkoitus päästä pihahommiin, mutta vettä tulee, kun Esterin sieltä yhdestä paikasta... Mutta, jos hyvin käy, illaksi saattaisi selkiintyä sen verran, että päästäisiin kunnolla ulos.

Katsellaan... Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mukavaa viikkoa sinnekin :)
En ole unohtanut haastettasi, mutta kasailen vielä ajatuksia sen bloggauksen suhteen.

Lezzie kirjoitti...

Kyllä se Esteri päästeli sitä tänne läntiseenkin Suomeen. Sanoinkin isännälle että nyt kun ilta tuli niin aurinko näyttäytyy, juuri niinkuin viime kesänäkin, vasta viikonlopun jälkeen. Odotellaan aurinkoista viikkoa :)

Famu falsetissa kirjoitti...

Onpa kaunis kehto. Täällä satoi aamulla, mutta sitten kirkastui. Pystyimme juomaan päiväkahvit ulkona. Vaatetta piti tosin olla päällä oikein kunnolla, merituuli oli navakkaa. Hyvää tätä viikkoa!

Siiri kirjoitti...

Katja; Olen miettinytkin tuota haastetta, että mahdatko olla unohtanut :)Mielenkiinnolla jään odottelemaan!

Miirur; Kiitos, voin laitella niistä listoista kuvia vaikka spostiin :)

Lezzie; Täällä kirkastui myös, kun arki koitti, mutta kovin on tuulista edelleen. Paremmalta tämä keli nyt näyttää, kuin aikoihin! :)

Famu; Kehto on "talon vanhoja", jostain 1900-luvun alkupuoliskolta.

Kovaa on tuuli ollut täälläkin, en ymmärrä miten Te meren äärellä asuvat pärjäätte, itse palelen jo näissä sisämaan "myrskyissä" :)