20.5.2010

Kirpparilta

Kuten moni muukin blogin pitäjä, on myös Winttikammarin väki nauttinut hienoista keleistä. Päivät soljuu aamusta iltaan pihahommissa, eikä koneelle juuri ole aikaa jäädä istuksimaan.

Maanatai oli meillä sadepäivä, joten hoitelimme asioita kaupngissa ja käväisimme kirpparilla. Pikainen kierros kaatosateessa, naapurikaupungin pikkuruisella kirpputorilla, tuotti kaksi pientä löytöä.


Mies halusi ostaa Eero Rislakin Mäntyharjun lasitehtaalle suunnitteleman karahvin. Pullo maksoi 8 euroa ja siitä tulee hieno kaveri Rislakin isomman karahvipullon kaveriksi, jonka mies on aiemmin hankkinut itselleen.

Eero Rislakki lienee suurelle kansalle hieman tunteamattomampi suunnittelija, mutta hänellä on ollut sormensa pelissä, niin Jopo-polkupyörän, kuin Kalevala-korujenkin muotoilijana.


Itselleni ostin kuvassa näkyvän nekka-sokerikko-parin. Olivat jotenkin söpöjä, vaikka ovatkin vain hopeoitua rautaa (siis aika painavat) ja vähän naarmuisetkin. Pesemällä niistä saa oikein sievät koristeet ja hintakin oli vain kolme euroa :)

Nyt pihahommiin !

2 kommenttia:

Maelka kirjoitti...

Minusta noi kipot on tosi kauniit...ihana kuvio.

Siiri kirjoitti...

Maelka; On ne ihan nätit, vaikka en mikään "ruusukuvio"-fani monessa jutussa olekaan :)