11.5.2010

Pääskysestä ei päivääkään...

Ihan pakko kertoa tämä uutinen teille, nimittäin meidän haarapääskymme ovat saapuneet! En ollut uskoa silmiäni, kun pari-kolme tunnustelijaa pujahteli navettaan ja takaisin. Muut pihan linnut ovat ihmeissään uudesta tilanteesta. Toivottavasti varpuset eivät ehtineet rakennella kotejaan navettaan, sillä nyt on uusi pomo talossa.

Tässä ipanoita ja nuorisokööriläisiä parin vuoden takaa

Ilmeisestikin pääskyset saapuivat tämän lämpimän tuulahduksen myötä. Keli on muuttunut eilisestä niin, ettei samaksi tunnista. Kovin on kesäisen tuntuista ja loppuviikoksikin on luvattu 20 plusastetta. Tämän vuoksi meillä jo perjantaina aloitellaan kylvöhommia!

6 kommenttia:

Famu falsetissa kirjoitti...

Oi, pääskysiä! Kesä on siis täällä. Ihanaa!

Pau kirjoitti...

Ihanaa! Kesän merkit täällä. Onkin jo ollut usko kesän tuloon koetuksella tällä viileydellä...

Siiri kirjoitti...

Famu ja Pau; Joo, ihanaa! Tänään pääskyt sirittelivät kauniisti toisilleen, kun lisää sukulaisia näkyi saapuvan etelän mailta. Aikamoinen lintujen kuoro ulkona alkaa jo olla, kun eilen kukkui käkikin :)

Kirsi kirjoitti...

Mä kans ihastelin eilen haarapääskyjen lentonäytöstä, lensivät kaarrelleen rakennusten välissä, kahden metrin päästä sujahtelivat ohi, taisivat harmittelivat kiinni olevia aitan ovia ja puhjahtivat navettaan...

Niina kirjoitti...

Mekin nähtiin tänään mökillä ekat pääskyset! Kesä on täällä!

Siiri kirjoitti...

Kirsi ja Niina; Kyllä se haarapääskyn tirinä ja sirinä vaan kuuluvat kesään :D Meillä näyttäisi myös räystäspääskyt saapuneen.