11.2.2010

Torstaita

Sähkökatkot ovat taas vaivanneet tätä taloutta. Pakkanen näkyy taas kiristyneen, kuten sen myötä myös pinna : /

Poikasen huoneen remontti on edennyt hieman suunnitteluvaiheesta, ja suunnitelmatkin ovat matkanvarrelta muuttuneet. Ilmeisen ajan (ja inspiraation) puutteen vuoksi päätimme jättää huoneen perusteellisen remontin johonkin hamaan tulevaisuuteen.

Tulimme siihen tulokseen, että teemme olemassa olevilla tarpeilla kevyen pintafiksauksen. Maaleja ja jopa sopivaa listaakin löytyy kotoa.  Suurempi remontti saa odottaa siihen, kun poikanen on kyllin vanha ja halukas määrittelemään itse, millaisen huoneen haluaa. Nyt siis lähinnä paklataan, maalataan ja listoitetaan huone uusiksi. Lattian ja seinät jätämme muutoin vielä tässä vaiheessa avaamatta ja koskematta.

Muuten kotona riittää edelleen sisutusta ja kalusteiden uudelleen järjestelyä. Varsinkin näin päivän pidetessä, on jostain syystä aina saatava vaihtaa järjestystä. Kevään tuloa ei voi estää, eilen sain ensimmäiset krookuksetkin ! :) Ihanaa!

Ei sentään vielä räystäät tipu...

2 kommenttia:

Tyty kirjoitti...

Onhan tuossakin varmasti ihan tekemistä ja värkkäämistä vaikkei koko remppaa teekkään. :)

Voisin tulla teille kaveriksi, maalaileminen on mukavaa ja pakkelin hiominenkin ihan menee. Tosin, sitä en tiedä kelpaisko hiomisen jälki kun sen verran vähän olen sitä hommaa tehnyt. :) Maalannu vähän enempi, telan ja pensselin pitäis kädessä pysyä. ;) Meillä kun ei vielä pääse tuollaisiin töihin vähään aikaan.

Siiri kirjoitti...

Tyty; Olet oikeassa, vaikka ei ole kovin suuresta projektista kyse, tuntuu muuta puuhaa olevan niin paljon, ettei ehdi remonttiin lainkaan.

Kiitos tarjouksesta, ei sen ole niin väliä, miten maalaa, sitä kun voi aina maalata uudestaan päälle :D.