20.2.2010

Kirveelle töitä

Tänä aamuna pakkanen kipusi kolmeenkymmeneen miinusasteeseen, eikä meidän uuni ollut sammunut, jee!

Pakkanen on saanut myös rusakot liikkeelle ja parin viimeisen yöseudun aikana omenapuun alaoksisto on silputtu aivan järkyttävän näköiseksi. Jälkien määrästä ja syödyistä oksista päätellen, asialla on ollut useampi pitkäkorva.

En ole varma liikkuuko jänislauma illan kähmyssä vaiko aamyön tunteina, joka tapauksessa tämä ei jää tähän. Jäniksenmetsästysaikaa on vielä tämän kuun loppuun...

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Voih, jänispaistia, ihanaa! Mummulla oli maailman paras resepti, jonka onneksi muistan, kun olen mummun kanssa riistaruokia lapsena laitellut :) Kun vaan sais paistin jostain.

Siiri kirjoitti...

Niina; Juu, ei ole kunnon jänispaistin voittanutta! :)

Meilläkään ei ole nyt pariin vuoteen moista herkkua saatu, mutta katsotaan saanko korjattua tilanteen lähiaikoina...

Katja kirjoitti...

Hyrrrr, kyllä on kylmä teilläkin! Jänistä olen syönyt viimeksi lapsena, makua en enää muista, mutta varmaan oli hyvää koska söin :)
Omat omenapuut ovat ilman vrkkoja, onkohan mitään jäljellä?

Pau kirjoitti...

Mmm... Taika ei taida voida noille villimmille jänöille mitään, mutta kesykanit ovat kyllä saaneet kyytiä. Viheliäistä, kun popsivat puutarhaa! Hakoja ja hiuksia torjuntaan? Taika-blogissa haastetta teille, jos haluat napata:)

Siiri kirjoitti...

Katja; Kylymä on ja nyt tuli oikein kunnon lumimyräkkäkin vielä.

Meilläkään ei ole verkkoja, eikä niistä olisi apuakaan, kun hanki on sen verran korkea, että ylettyvät pahalaiset hangen päältä alaoksiston syömään :/ ei auta mikään.

Pau; Ovat kyllä aikamoisia viheliäisiä :)

Kiitos haasteesta, otetaan vastaan! :)