25.2.2010

Lahjuksia ja löytöjä

Talven selkä ei näytä edelleenkään taittuvan. En jaksa muistaa päivää, milloin pakkanen olisi ollut alle -15*C. Mutta, ei valiteta! Kahta edellistä talvea ei pystynyt edes talveksi kutsumaan, sen verran oli omituiset kelit...

Vaikka sää ei vielä kovin keväiseltä tunnukaan, saa aurinko kevään jo kuitenkin mieliin. Eilen sain vieraita naapuripitäjästä, kun äitini ja mummoni kävivät kyläilemässä. Mummo toi meille ihanan kevätesikon, jota jo mielessäni istuttelin kukkapenkkiini, keltaisten esikoiden kaveriksi :)


                                           
Olen etsinyt alakertaremontin valmistumisesta saakka, pukuhuoneen ja pikkuvessan väliin jäävään, ns.välitilaan, sopivaa peiliä. Mielessäni tämä peili on ollut pyöreä ja siinä on ollut mahdollisesti metalliset tai takorautaiset kehykset. Noh, kirpparilta löytyi peili joka täytyi ostaa. Ei ollut pyöreä, ja oli puukehyksillä. Mutta, lasi on fasettihiottu :)


Peili tulee jäämään tuohon, ainakin siihen asti, kun eteen kävelee se täydellinen kopio siitä mielikuvastani, mitä olen mielessäni kehitellyt. Tosin kuvan oton jälkeen huomasin, että sitä pitää sittenkin siirtää, häiritsee tuo epäsuhta tuohon singeriin nähden... (Ai,  mikä epäsuhta? Kysyi rakas mieheni..)


Singerin pöytälevyn päälle ollaan teettämässä karkaistusta lasista mittojen mukaista levyä, jotta saadaan tuo ompelukoneen kohta peittoon. Koko hässäkän päälle pitää kehitellä vielä jotain kivaa juttua :)

Löydöistä vielä puheenollen, kävimme perinteisillä torstain ruokaostoksilla naapuri citissä. Paikallisesta osuuskaupasta löytyi tämä ihana lintumökki, joka vain oli niin ihanan söpö, että se lähti kaupasta pakostikin mukaan.Jätän pöntön roikkumaan keittiön ikkunalle toistaiseksi. Tuo katto on niin kirkuvan tipun keltainen, että olkoon siinä pääsiäisen yli :) Sitten mökille löytynee paikka poikasen huoneesta. Ihana!2 kommenttia:

Maelka kirjoitti...

Mulla on just samanlainen peili kaupunkikodissa :-D.

Siiri kirjoitti...

Maelka; Mulla on joku ihme fiksaatio peileihin. Niitä pitää hypistellä joka kaupassa, vaikkei aikoisi ostaakaan...

Olen varmaan itserakas tai jotain :)