6.2.2010

Pizzaperjantai

Eilisen siivousurakan päätteeksi palkitsin itseni ja mieheni kunnon kotitekoisella pizzalla. Tai, oikeastaan vielä kahdella... Tuli sitä sitten syödä ähkäistyä ihan liikaa, tuijotellessa Maajusseja töllöstä.

Ostettiin tämän päivän varalle myös kunnon pihvihärän sisäfile (sama lehmä, eri paketissa), brasilialaista tosin. Kotimaisista fileestä ei saa isoja, kunnon pihvejä, joista isäntä haaveilee, eikä kotimaiseen kyllä ole varaakaan :).

Vuosipäivän kunniaksi paistetaan kunnon pihvit, lankkuperunoiden ja aurajuustolla täytettyjen herkkusienten kera. Saatetaan maistella ehkä hieman jotain hyvää punaviiniäkin :)

Täytynee käydä edes vähän ulkohommissa, kolailemassa ja hoitamassa lintulaudalle evästä, että edes jokunen kalori palaisi, kun on tänäänkin herkuttelua tiedossa.


Toim.huom. Voiko oikeasti olla ärsyttävämpää mainosta, kuin tuo nimenomainen Grandiosan pizzaperjantai? Ja netistä siihen löytyy sanatkin. Ja arvatkaa jääkö tuo ärsytys vielä soimaan päähän?? (Arvatenkin tämä on juuri sen tarkoituskin...) Murh!


3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Nam! Saako tulla teille syömään?

Tyty kirjoitti...

Oikeen paljon Onnea teille vuosipäivästä näin jälki junassa ! :)

Päivän ruokakin kuulosti oikeen herkulliselta, mullekin kelpais. :) Millanen on lankkuperuna ? En ole koskaan kuullutkaan. Piti pariin kertaan lukasta, kun kuulosti niin erikoiselta. :)

Siiri kirjoitti...

Katja; :)

Tyty; Kiitos, meillä sattuu seurustelun aloitus ja kihlajaispäivä ihan parin päivän sisään helmikuussa. Naimisiin kyllä mentiinkin sitten syyssäässä.

Lankkuperunat on noin 3 kertaa ranskalaisten paksuisia ja ne paistetaan perinteisesti kuorineen. Aivan ihania :)