21.3.2010

Hevosentuoksuinen viikonloppu

Istumalihakseni muistuttavat upeasta viikonlopusta loistokelissä. Juhlimme hyvän ystäväni 30-vuotissyntymäpäiviä mm. islanninhevosvaelluksen ja rekiajelun merkeissä. Ja miehet pääsivät pärryyttelemään tietysti moottorikelkoilla.

Me kaikki neljä naista, jotka issikkaretkeen osallituimme, olimme yhtä mieltä siitä, että tästä on otettava tapa. Kaikilla meillä oli kulunut jo useampi vuosi viimeisimmästä ratsastusreissusta ja kolmella on ollut joskus oma hevonenkin. Siinä metsätiellä laukatessa ei voinut kuin kiljua innosta. Niin ihanaa se oli pitkästä aikaa! :)

Juhlapaikan isännän suomenhevostamma Tuikkari otti juuri ennen rekiretkeämme persmäet liukkaassa alamäessä. Siitä selvittiin onneksi säikähdyksellä, vanhalla rouvalla kun on ikää jo 20 vuotta. Harmi, ettei minulla ole laittaa kuvaa tuosta ihanasta liinaharjasta.

Kelit suosivat ja  kaikki eilisen päivän ja illan tapahtumat saatiin pidettyä synttärisankarille täytenä yllätyksenä. Vanha myllytuvan talo on herätetty hienolla tavalla henkiin ja oli mitä mainioin juhlapaikka.  Myllyn vanha pyykkitupa joen partaalla, jossa majailee itse myllyn tonttu.

Kolmen ruokalajin illallinen oli samalla osa päivänsankarin serkun opinnäytetyötä kokin ammattiin ja hän oli todella pannut parastaan. Ei ollut moitteen sijaa ja tästä oli yhtämieltä koko juhlakansa. Tuli maistettua myös elämäni ensimmäinen Créme brûlée. Ei huono :D


   Pääruokana oli naudan paahtopaistia

Ensimmäinen yhteinen vapaa viikonloppu minulle ja miehelleni valovuosiin ja aivan mahtavat juhlat. Kaikenkaikkiaan täydellinen päivä.

Hyvää alkavaa viikkoa taas kaikille !

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Vapaa viikonloppu kuulostaa enemmän kuin hyvältä! Ruoka taas enemmän kuin herkulliselta :D
Hienot puitteet myllyllä.

Tirriliisa kirjoitti...

Kuulostaapa oikein ihanalta!!
Mukavaa tulevaa viikkoa!!

Niina kirjoitti...

Teillä on ollut täydellistä.. Ihanaa!

Siiri kirjoitti...

Katja, Tirriliisa ja Niina; Kiitos kommenteistanne, tämä reissu tuli tosi tarpeeseen, tällä jaksaa pitkään :)